Termék részletek


12 oldalas születésnapi újság német vagy angol nyelven

12 oldalas születésnapi újság német vagy angol nyelven
 • 12 oldalas születésnapi újság német vagy angol nyelven
 • 12 oldalas születésnapi újság német vagy angol nyelven
 • 12 oldalas születésnapi újság német vagy angol nyelven
14 990 Ft

Te tudod, mi történt a nagyvilágban a születésed napján? Nem baj, ha nem, valószínűleg más is így van ezzel. 

 • Mi azonban kiderítjük és összeállítunk egy egyedi születésnapi újságot az ünnepelt fotójával és a születése napján megjelent cikkekkel. Képzeld el, ahogy a születésnapos viszontlátja saját csecsemőkori fotóját az újság címlapján! A meglepettség garantált!
  Az egyedi születésnapi újságokat már ANGOL és NÉMET nyelven is elkészítjük, így remek ajándék külföldi ismerőseid számára is. 
  Hogyan készül, és mit tartalmaz a születésnapi újság? 

  Az eredeti újságok teljes kiterjedésű lapjait digitalizáljuk, majd fotósunk, grafikusunk újsággá szerkeszti az anyagot (hogy a különböző kiadványokban megjelent lapok egységes kinézettel jelenjenek meg).
  Az aznapi újságokból válogatnak fotósaink, hogy a lehetőségek szerint változatosan állítsák össze a Születésnapi újságot. Ha egy adott napról nincs elegendő anyag, a megrendelővel történő egyeztetést követően kiegészítjük az újságot az érintett időszakben megjelent napi-, heti- és havilapok érdekes cikkeivel.

   

  Mérete: 1 oldal (A3)29,7x42 cm.

  Fontos szempontok, amikre figyelünk:


  - a gyűjteményben ne legyenek cikkismétlődések
  - jó minőségű oldalak fotózása
  - hírértékben gazdag oldalak

  A Meglepkék által készített újságok A3-as méretűek, dupla oldalasak, hogy a legjobb újsághatást elérjük. Nyomtatni is kissé sárgás, a lehetőségekhez mérten vékony papírra nyomtatjuk.


  A vezető hír természetesen az ünnepelt születésnapja (küldj csecsemőkori képet és néhány infót a születéséről. Súly, cm, szülők neve, születési hely, stb.)


  A hírt megszerkesztjük és a képével együtt egy jól látható helyen elhelyezzük.
  Előfordul, hogy nincsen csecsemőkori kép, ilyenkor régi gólyás grafikákat használunk, csőrében a pólyás babával.

  Milyen gyorsan készül el?


  Ha szorít az idő és már hétvégén itt a szülinap, akár nagyon gyorsan is elkészítjük. :-)


  A megrendelő e-mail elküldése után 1-3 nap múlva már kész is van az anyag.


  Rendelni az oldalon található űrlappal tudsz. A bekért adatok többsége az ajándékozottról szól (születési neve, születési helye, csecsemőkori képe). Az űrlapban megadott adatokkal általában már tudunk dolgozni – ha egyedi kérésed van (megjegyzésben jelezd), akkor természetesen alaposan átbeszéljük, hogy mit szeretnél és hogyan.

  Előforduló hibák, amiken nem tudunk javítani:


  Ezek az újságok egy nagy könyvtár raktárjában egymásba fűzve várják, míg valaki előveszi őket, lefotózza és grafikailag megtisztítja.
  Viszont vannak olyan hibák, sérülések, fűzési sajátosságok amiken nem tudunk javítani. Egy 50-60-70 éves újság egy igen más korban készült, más technikával, nyomdai munkálatokkal.


  A tárolás sem olyan kiméletes. Vannak olyan példányok, melyek háborúkat, forradalmat, rendszerváltást, költözést, beázást vészeltek át és néhol ennek a nyomai fellelhetők.


  Itt bemutatunk pár hibát ami ronthat az esztétékiai hatáson, de egy régies újságnál ez nem a másolat létrehozásának számlájára írható, den tudunk ilyen sérüléseken, nyomási hibákon, az idő okozta olvashatatlanságon javítani. A munka során nemhogy rontunk hanem legtöbbször még javítunk is a minőségen.

Webáruház készítés