Termék részletek


16 oldalas bőrkötéses újság

16 oldalas bőrkötéses újság
 • 16 oldalas bőrkötéses újság
 • 16 oldalas bőrkötéses újság
 • 16 oldalas bőrkötéses újság
24 990 Ft

Az újság az ünnepelt születésnapján történt eseményeket dolgozza fel, természetesen főoldalon lehozva az ő megszületését!

 • Ajándékba adjuk az egyedi hírt! Grafikusaink beleszerkesztenek egy cikket az ünnepeltről!

  A vezető hír természetesen az ünnepelted születésnapja (küldj csecsemőkori képet és néhány infót a születéséről. Súly, cm, szülők neve, születési hely, stb.


  A hírt megszerkesztjük és a képével együtt egy jól látható helyen elhelyezzük.


  Előfordul, hogy nincsen csecsemőkori kép, ilyenkor régi gólyás grafikákat használunk csőrében a pólyás babával.

  Vicces és egyedi ajándék lesz ez által :-)  

  Hogyan készül, és mi van benne?

  A kiválasztott dátumon megjelent újságokat digitalizáljuk, amit a fotósunk, grafikusunk átszerkeszt, egy egységes megjelenésű anyaggá.
  Az aznapi sajtó legérdekesebb újság oldalait válogatjuk össze a személyes Szülinapi újságba.

  Honnan gyűjtjük az anyagot?

  Az országos lapokból válogatjuk össze: Magyar Nemzet, Magyar Hírlap, Népszava, Népszabadság, Esti Hírlap, Népsport, Szabad Szó.

  Előfordulhat, hogy a megjelölt napon egyáltalán nem vagy csak kevés lap jelent meg.

  Befolyásoló tényező ilyenkor háború, forradalom vagy csak egy szimpla vasárnap vagy hétfő, ugyan is voltak időszakok mikor sem újság sem TV adás nem volt bizonyos napokon.

  Tehát ha ilyen előfordul: akkor, amit lehet az napról fotózzuk, de az album lapjainak kiegészítésére a másnapi hírújságokból fotózzuk a kiegészítést.

  Erről azonban mindenképpen egyeztetünk veled, hogy így is szeretnéd-e.Lehetőségünk van színes lapokat is betenni az újságba.

  Hölgyeknek kérhető Nők Lapjából is, amit az ’50-es évektől színesben is nyomtattak.  Ugyanígy az autóőrülteknek az Autó-Motor Sport színes kiadványaiból, vagy betűzhetünk pár vicces oldalt az igazi Ludas Matyiból

  Milyen a kész Bőrkötéses album?

  - A3-as méretű (29,7x42 cm)
  - Lapozható, album jelleg műbőr kötéssel, mint a diplomamunkák
  - Bőrkötés színe választható ( Fehér)nagyon elegáns, de van kék, zöld és bordó is 
  - vékony, fehér papírra nyomtatjuk, ami korabeli hangulatot kelt

  Mire lesz szükségünk a munkához?

  - egy lehetőleg csecsemőkori fotóra az ünnepeltről
  - a pontos dátumra (óra, perc, ha nagyon profi vagy), születési helyre,
  - súly és cm adatokra
  - a szülők nevére

  A hírt megszerkesztjük a címoldalra. Ha nincs kiskori fotó, akkor egy korabeli régi gólyás grafikával helyettesítjük. Tudod, amelyiknek a csőrében van a pólyás baba. 

  Előforduló hibák, amiken nem tudunk javítani:


  Ezek az újságok egy nagy könyvtár raktárjában egymásba fűzve várják, míg valaki előveszi őket, lefotózza és grafikailag megtisztítja.
  Viszont vannak olyan hibák, sérülések, fűzési sajátosságok amiken nem tudunk javítani. Egy 50-60-70 éves újság egy igen más korban készült, más technikával, nyomdai munkálatokkal.


  A tárolás sem olyan kiméletes. Vannak olyan példányok, melyek háborúkat, forradalmat, rendszerváltást, költözést, beázást vészeltek át és néhol ennek a nyomai fellelhetők.


  Itt bemutatunk pár hibát ami ronthat az esztétékiai hatáson, de egy régies újságnál ez nem a másolat létrehozásának számlájára írható, den tudunk ilyen sérüléseken, nyomási hibákon, az idő okozta olvashatatlanságon javítani. A munka során nemhogy rontunk hanem legtöbbször még javítunk is a minőségen.

   

  Milyen gyorsan készül el a Születésnapi újság?

   A megrendelő e-mailed elküldése után 3 munkanap múlva már kész is van az anyag. 

  Ha szorít az idő és már hétvégén itt a szülinap akár nagyon gyorsan is. :-) S.O.S. megrendelésre is van lehetőséged, ilyen esetben 24 órán belűl elkészítjük az ajándékot. Ennek plusz költsége van: 5.000 Ft 

  Rendelni az oldal alján található űrlappal tudsz. A bekérdezett adatok többsége az ajándékozottról szól (születési neve, születési helye, csecsemőkori képe), általában az űrlapban megadott adatokkal már tudunk dolgozni – ha egyedi kérésed van (megjegyzésben jelezd), akkor természetesen alaposan átbeszéljük, hogy mit szeretnél és hogyan.

Webáruház készítés