Termék részletek


Aranylabda ajándék gravírozással 2 munkanap alatt

Aranylabda ajándék gravírozással 2 munkanap alatt
 • Aranylabda ajándék gravírozással 2 munkanap alatt
 • Aranylabda ajándék gravírozással 2 munkanap alatt
 • Aranylabda ajándék gravírozással 2 munkanap alatt
11 990 Ft

Névre szóló, egydi ajándék.

 • Miért az Aranylabdát válasszam?

  Ha az ünnepelt szereti a focit, tökéletes választás. Egyedi ajándék, kitűnik a többi tucat ajándék közül. Az ünnepelt nem ajándékozza tovább, mint egy üveg bort, vagy más sablonos ajándékot. Tátva marad a szája? Garantált!

  Az Aranylabdáról bővebben:

  A legjobb labdarúgónak járó díj!

  Ismerősöd, rokonod a futball szerelmese, a játék megszállottja, sőt mi több, maga is szívesen kergeti a labdát, akár a szabadidejében hobbiként, akár valamely egyesület tagjaként? Akkor ezt a meglepetést garantáltan értékeli majd! Elintéztük, hogy ne csak a sztárok kiváltsága legyen a futball világ legfontosabb egyéni trófeája, az Aranylabda. Az ünnepelt olyan nevek mellé sorakozhat fel, mint Ronaldo, Zidane vagy éppen Messi.

  Az egyedi szobor legideálisabb ajándék egy foci „őrült” számára! Na, kié lesz idén az aranylabda? Csak rajtad áll!

  Csak küldd el nekünk e-mailben, hogy mit szeretnél a talpazat kis táblájára. 2-3 munkanap alatt elkészül az egyedi szobor és már ki is oszthatod a jeles eseményen.

  Az Aranylabda méretei: A talapzat 4 cm magas, az Aranylabda maga pedig 15 cm. A táblácska 5,9 cm * 3 cm-es , aranyszínű. A szöveg: Karakterszám nincsen megadva, próbáljuk ízlésesen elhelyezni a szöveget. Ha esetleg túl sok lenne a kívánt szöveg, és nem fér rá a táblára jelezzük.

  A megrendelésnél érdemes a megjegyzés rovatba beírni a táblára kívánt szöveget.

Webáruház készítés