Termék részletek


Bungee jumping 600 méterről helikopterből

Bungee jumping 600 méterről helikopterből
 • Bungee jumping 600 méterről helikopterből
 • Bungee jumping 600 méterről helikopterből
 • Bungee jumping 600 méterről helikopterből
299 990 Ft

Próbáld ki a világ legmagasabb Bungee Jumping ugrását 600 méterről, egy Mi-2-es orosz helikopterből.

 • A hagyományos Bungee Jumpingtól eltérően a BungeeDiving helikopterből történik, a rögzítésben is eltér: a felsőtesten történik, nem hagyományosan a lábon, ezzel megakadályozva, hogy hosszabb ideig fejjel lefelé lévő pozícióban legyen az ugró. A további biztonság növelése érdekében az ugró 300 métert esik, egy biztonságos 200 méteres távolságot biztosítva a Földtől. Ezen felül minden ugró speciális védőruhát kap. A program természetesen megfelel, sőt meg is haladja a Légügyi Hivatal biztonsági előírásait és a Nemzetközi Közlekedési Hatóság Légügyi Hivatalának összes biztonsági előírását.

   

  Bátorságodat jutalmazzuk! Ajándék felvételt készítünk az ugrásról 2 GoPro kamera segítségével, így még az unokáid sem maradnak le a hőstettedről!

  Helyszín: Kiskunlacháza repülőtér (35 perces utazás személygépkocsival Budapest belvárosából)

  Adrenalin függő vagy?
  Minden extrém sportlehetőséget kipróbáltál már? Jó helyen jársz! Európában egyedülálló szolgáltatást nyújtunk, melynek nevét a helikopterből történő bungee jumping után Helibungee-nak kereszteltünk.

  Mit ajánlunk?
  600 méter magasságból, ~110 méteres kötéllel, helikopterből végrehajtott ugrás!
  Biztos lehetsz abban, hogy már a helikopter emelkedése alatt magasba szökik az adrenalin, s az ugrási magasság elérése után már csak egy lépés választ el a néhány másodpercnyi szabadeséstől!

  Ugróinkat a legmagasabb biztonsági követelményeknek megfelelő testtrapéz hevederrel rögzítjük a kötélhez, így a "kilengés" időtartama alatt nem fejjel lefelé, hanem "álló" testhelyzetben csodálhatják meg az eléjük táruló pazar panorámát.
  Mint minden technikai sportnak, így a helibungeenak is vannak olyan követelményei, amelyeknek a vállalkozó szellemű jelentkezőknek meg kell felelniük. Ezek közül a két legfontosabb a megfelelő egészségi állapot és a maximum 100 kg-os testtömeg.
  Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, ne habozz, keress bennünket az elérhetőségeinken, s mi készséggel állunk rendelkezésedre az esetlegesen felmerülő kérdések megválaszolásában.

 • Program helyszíne-
  Kiskunlacháza
Webáruház készítés