Termék részletek


Szülinapi főzés társasággal 10 fő részére

Szülinapi főzés társasággal 10 fő részére
 • Szülinapi főzés társasággal 10 fő részére
 • Szülinapi főzés társasággal 10 fő részére
 • Szülinapi főzés társasággal 10 fő részére
25 000 Ft

Születésnapra keresel valami jó kis programot? Van egy tippünk: nyűgözd le az ünnepeltet a főzőtudományoddal!

A belvárosban, egy rendkívül trendi, nyitott látványkonyhában akár 12 fő részére is rendezhetsz szülinapi főzőshowt. Ünnepeljetek és főzzetek együtt a jeles alkalomra!

 • Miért épp itt ünnepeljetek?

  rendkívül exkluzív a helyszín, ahol szórakozva, együtt főzhettek, miközben már koccintgathattok is, megalapozva az ünnepi hangulatot

  az általatok összeállított bevásárló listán szereplő alapanyagokat gondosan válogatva, ellenőrzött beszállítók segítségével összeállítják, és bekészítik Nektek, így már valóban csak a főzésre és az ünneplésre kell koncentrálnotok

  ha valami lemaradt a listáról az se baj, a ház jól felszerelt konyhája a segítségetekre lesz, és pótolja, hogy semmi ne zavarja meg az ünneplést

  itt nem lesz senki, aki megmondja, hogy mikor, mivel mit csinálj, mint egy klasszikus főzőiskolában, ám ha elakadtok, örömmel segítenek!

  Sőt.. a végén még el is mosogatnak helyetted!

  A programról:

  Az időpont egyeztetés után kapsz egy listát, ami segít abban, hogy össze tudd állítani a bevásárló listát. A megbeszélt időpontban az alapanyagok kiporciózva, előkészítve fognak várni az étteremben. A főzésre és az elkészült étel elfogyasztására 2 óra áll a rendelkezésetekre.

  Kinek való ez a program?

  Azoknak, akik elegáns környezetben, gyorsan és hatékonyan szeretnének ízletes falatokat varázsolni az asztalra, ami egyszerre közös, ünnepi élmény és gasztronómiai utazás a Szülinaposnak és a vendégeknek is.

  Szóval, ha van egy kedvenc ételed, amit profin el tudsz készíteni, akkor már csak az ünnepeltre és a szeretteire lesz szükséged és máris kezdődhet az egyik legemlékezetesebb közös programotok!

  Az ár nem tartalmazza az üdítőket, illetve italokat.

  Kattints a megrendelem gombra, és irány a konyhapult, alkossatok valami mesterit a szülinapjára!

 • Program helyszíne-
  Budapest
Webáruház készítés