Termék részletek


Speciális önvédelmi oktatás nőknek

Speciális önvédelmi oktatás nőknek
 • Speciális önvédelmi oktatás nőknek
 • Speciális önvédelmi oktatás nőknek
 • Speciális önvédelmi oktatás nőknek
29 990 Ft

A tíz alkalmas nők számára kialakított önvédelmi program különlegessége:
A résztvevők valódi kiképzésben részesülnek
Az oktató személyre szabott, egyéni képességek alapján összeállított edzéstervet készít minden résztvevőnek, így hölgyeknek is tökéletes
Nem egy unalmas, csak megmutatom-elmesélem önvédelmi programról van szó, hanem valóban tanulnak is a résztvevők

 • Miért válasszuk a különleges önvédelmi programot?
  Mert garantáltan nem lesz unalmas, izgalmas védekezési és támadási technikákat tanulhatnak a résztvevők, amit a hétköznapokban is tudnak majd alkalmazni, amely hölgyeknek kifejezetten fontos lehet.

  A nőket gyakrabban érik támadások, mint a férfiakat, és általában kiszolgáltatottabbak is támadójuknak, mint az ellenkező nem, épp ezért a nők számára kiemelten fontos, hogy olyan önvédelmi és támadási technikákat sajátítsanak el, melyekkel sikeresen tudják majd megvédeni magukat veszélyhelyzetben.  
  Az önvédelmi program első alkalmán először felmérjük az egyéni képességeket, így személyre szabott edzéstervet tudunk készíteni hölgy résztvevőink számára, épp ezért az órán tanultak mindenki számára könnyen elsajátíthatóak, testalkattól és fizikai erőtől függetlenül. A nők számára kialakított program során olyan direkt, hatékony, sokszor kissé alattomos fogásokat gyakorlunk majd be, melyekkel bármilyen konfliktus alkalmával reagálhatunk váratlan és előreláthatólag kellemetlen helyzetekre, és akár a nálunk nagyobb vagy erősebb emberek támadásait is elháríthatjuk.
  A második edzésen a résztvevők megtanulhatják az alapvető védekezi technikák fortélyait, melyet az utcai önvédelem során majd kiválóan tudnak alkalmazni a hölgyek.
  Az önvédelmi program harmadik alkalmán az ütési- és rúgási technikákat sajátíthatják el a résztvevők, valamint megismerhetik a test érzékeny nyomáspontjait, mely további segítséget nyújt majd a sikeres önvédelemhez.
  A negyedik és ötödik edzés alkalmával a már megtanult mozdulatok segítségével komplexebb, egybekötött kombinációkat gyakorolhatnak be a különleges önvédelmi program résztvevői, így ők már a komolyabb veszélyhelyzetekre is felkészültek lesznek.
  A hatodik edzésen résztvevők további támadás-elhárítási mozdulatokat tanulhatnak, melyet kiválóan tudnak majd alkalmazni direkt kontakt esetén.
  Az önvédelmi program hetedik alkalmán folytatjuk a kontakt esetén alkalmazható támadás-elhárítási technikák gyakorlását, azonban ezúttal összetettebb, komplexebb feladatokkal kell a részvevőknek megbirkózniuk, melyek segítségével képesek lesznek kiszabadulni a ruha fogásból, fojtásból, vagy lefogásból. Ezeket a technikák segítik a nőket abban, hogy sikeresen elkerüljék a támadásokat akár bulikban, rendezvényeken vagy az utcán.
  A nyolcadik és kilencedik edzésen kipróbáljuk azt a szélsőséges helyzetet, amikor valaki késsel vagy pisztollyal fenyeget minket. Megtanuljuk, hogy nem kell ilyenkor sem megijedni, ezekre a helyzetekre is van megoldás. A leghatékonyabb technikákat sajátíthatják el a résztvevők, mellyel könnyen és gyorsan reagálhatnak a felmerülő veszélyhelyzetekre, és a várható sérülést minimalizálhatják hasonló támadás, fenyegetés során. Ez az izgalmas kategória, amikor az ember csak ámul, hogy mennyire egyszerű és mennyire könnyen megfordítható egy-egy vesztesnek látszó szituáció, még a kevésbé edzett, vagy a támadónál gyengébb testalkatú nők számára is. Alap vágásokat, szúrásokat, koordinációs drilleket sajátíthatnak el a résztvevők, megismerhetik a test támadható felületeit, megtanulják, hogyan lehet elhárítani a késsel való ütéseket vagy rúgásokat.
  Az utolsó edzés alkalmával végül átismételjük az addig tanultakat, hogy még inkább rögzüljenek az elsajátított mozdulatok, és ezáltal a lehető leghatékonyabban tudják használni a részvevők a támadások esetén.
  Az önvédelmi program során garantáljuk, hogy a részvevők kellemesen kifáradtnak érzik majd magukat, és testükön pár helyen azt veszik majd észre, hogy sajog a sok gyakorlástól, ütéstől, de nagyon jó érzés lesz, mikor teljesítik a kihívásokat. Az önvédelmi program célja, hogy felkészítsen mindenkit az olyan helyzetekre, ahol kellemetlen, rossz dolgok is megtörténhetnek, és ahol a nők jó, ha tudják, hogy hogyan tudják megvédeni magukat.

  Helyszín: Budapest XIII. kerület

  Kérdésed van? Írj nekünk e-mailt: info@meglepkek.hu!
  Minden élményajándékunk 10 hónapig érvényes. Ha az ajándékozottnak más program tetszene, gond nélkül átcserélhető.

 • Program helyszíne-
  Budapest
Webáruház készítés