Termék részletek


Túlélni egy kutyatámadást

Túlélni egy kutyatámadást
 • Túlélni egy kutyatámadást
 • Túlélni egy kutyatámadást
 • Túlélni egy kutyatámadást
22 990 Ft

A Kutyacsibészeltetés előnyei:

Extrém élmény, amely vicces, ugyanakkor mégis komoly születésnapra, legénybúcsúra.
Biztonságos öltözet és környezet.
Kiképzett rendőrkutyák, szakszerű kiképzés.

 • Miért a kutyacsibészeltetést válasszam?

  Kutyabarátoknak remek élmény.

  Minőségi élmény, profi csapattal, profi kutyákkal.

  Ütős program legénybúcsúra.

  A te meglepetésed lesz a legérdekesebb, legkülönlegesebb.

  Mi vár a résztvevőre?

  Biztosan sokan hallottatok már a csibészeltetésről, melynek során vezényszóra támad ránk egy kutya, természetesen szigorúan biztonságos öltözet és körülmények mellett.
  Ha igazán bevállalós vagy, most már te is átélheted, milyen érzés, mikor egy 50 kilós rottweiler nekifutásból ugrik rád! Ütős, extrém program akár legénybúcsú előtt, akár a nagyszájú haverodnak, bátynak, apukának, de a vagány hölgyek sincsenek kizárva.
  Az 1 órás extrém program profi oktatónk fejtágításával kezdődik, majd következhet a bemelegítés, hiszen az élmény igencsak igénybe vesz fizikálisan. Az extrém program végén pedig biztosak vagyunk benne, hogy a kutya és te is kellemesen elfáradtok majd.
  Szépen-fokozatosan hangolunk egymásra téged és a kutyát. Kezdetben még csak egyik karodra uszítjuk rá, miközben természetesen karvédőt viselsz. Utána jöhet, aminek jönnie kell: teljes öltözet, úgynevezett francia bunda és arcvédő sisak garantálja, hogy megúszd komolyabb sérülések nélkül, mikor rád engedjük a „vérebet".

  A kutyák: speciális, kiképzett rendőrkutyák, egy Rottweiler (50 kilogrammos) és egy Németjuhász kutya. Hogy ki lesz a párod, az előzetes egyeztetés, testsúlyod és alkalmasságod fényében kiderül.

  Ha jól teljesítesz, akkor izgalmas szituációkban is kipróbálhatod magad: betörőként hatolhatsz be egy épületbe, vagy próbálhatsz ellopni egy autót. Nem akarjuk lelőni a poént, de nem fog sikerülni, ugyanis négylábú barátunk kirángat bármilyen szobából és bármilyen autóból.
  Az extrém program persze vicces is lehet, de komoly hangsúlyt fektetünk arra, hogy megismerd ezt a világot, fontos ismereteket szerezz, és szakszerű kiképzést kapj, hozzáértő emberektől, profi ebek segítségével.
  Ne izgulj, nem lesz belőled pedigré, de tökösség nem árt majd hozzá!

 • Program helyszíne-
  Budapest
Webáruház készítés