Termék részletek


Tűzoltó akadálypálya gyakorlat szimulációs szobában

Tűzoltó akadálypálya gyakorlat szimulációs szobában
 • Tűzoltó akadálypálya gyakorlat szimulációs szobában
 • Tűzoltó akadálypálya gyakorlat szimulációs szobában
 • Tűzoltó akadálypálya gyakorlat szimulációs szobában
279 900 Ft

Egy külön teremben történik az eligazítás, majd a biztonsági tudnivalók után irány a kiképző épület. A maszk, a palack, és az öltözék felvétele után indul is az első 2 fős csapat a pályán.

 • Az akadálypálya gyakorlat előnyei:

  A képzés ott zajlik, ahol az igazi tűzoltókat és katasztrófavédelmis szakembereket is képzik.
  A program az életben is előforduló tűzesetből való menekülést szimulálja.
  A kiképzőpályán haladva magasan tartja a résztvevők adrenalin szintjét, ahogy gázmaszkban, füstben, minimális látási viszonyok között kell kijutniuk a kiépített pályáról.
  Létszámtól függően készülhetünk kiegészítő programokkal, tűzvédelmi bemutatóval, melyek során akár hétköznapi, háztartási tűzesetek eloltásában vehetnek részt.

  Miért az akadálypálya gyakorlatot válasszam?

  Extrém csapatépítő, amit sokáig emlegetnek majd a kollégák.
  Különleges közös élmény.
  Valós, veszélyes élethelyzetre segít felkészülni.
  Tűzvédelmi tudást is elsajátítanak a résztvevők.
  A kollégák tűzoltók bőrébe bújhatnak, sokaknak gyerekkori álmuk válhat valóra.

  Létszám 10-40 fő
  Helyszín: Budapest, XIII. kerület
  Időtartam: 10 fő esetén 2,5-3 óra

  Mi vár a résztvevőkre?

  Egy külön teremben történik az eligazítás, majd a biztonsági tudnivalók után irány a kiképző épület. A maszk, a palack, és az öltözék felvétele után indul is az első 2 fős csapat a pályán.
  A résztvevők feladata az, hogy a háromszintes akadályokkal nehezített ketrec labirintusban megtalálják a „túlélőt" és kihozzák onnan. Az okozza a nehézséget, hogy mindezt gázálarcmaszkban és mesterséges füstben kell megtenni, ahol a látótávolság mindössze 50-60 cm. Ráadásul sok helyen csak kúszva-mászva lehet haladni. Nem könnyű átvergődni a minimális látási körülmények között a teljesen ismeretlen terepen, de tulajdonképpen ez a valódi tűzoltók feladata is, csak valós vészhelyzetben. A túlélőt, ebben az esetben egy 14 kg-os baba „alakítja”. A már kijutott résztvevők az irányítóközpontból monitoron figyelhetik a többieket. A felfokozott izgalmi állapot, az adrenalin és a közös élmény hozza össze a kollégákat.
  A nagyobb kihívás érdekében a résztvevők versenyezhetnek egymás között, hogy ki tudja gyorsabban teljesíteni a pályát, a legjobb „tűzoltó” tanoncokat oklevéllel díjazhatjuk. 10 fő részére a program kb. 2,5-3 órán át tart, kettesével indulnak a résztvevők a labirintusba, melyből kb. 15 perc alatt jutnak ki.

  Részletek:

  A programhoz javasolt öltözet: kényelmes, sportos viselet, tornacipő (gumitalpú), emellett érdemes törölközővel, és váltóruhával is készülni.
  Mindenki védőfelszereléssel vág neki az élménynek, amelynek a teljes súlya 12 kg.
  A program megkezdése előtt kötelező a szonda megfújása, és egy nyilatkozat kitöltése, mivel alkoholos állapotban tilos részt venni az eseményen.
  A program nem igényel erős fizikai állapotot, hiszen pont az a lényeg, hogy bárki bármikor kerülhet hasonló vészhelyzetbe, ahol fel kell találnia magát, fizikai felkészültség nélkül

  Kiegészítés
  Nagyobb létszám esetén kiegészítő programokra van lehetőség, azok részleteiről kollégánknál érdeklődhetsz. Igény esetén cateringet is biztosítunk.
  A program megjelölt személyenkénti ára 10 főre vonatkozik, más létszám esetén kérj egyedi ajánlatot kollégánktól az info@meglepkek.hu címen.

 • Program helyszíne-
  Budapest
Webáruház készítés