Termék részletek


VIP Subaru és Mitsubishi rally autó vezetés

VIP Subaru és Mitsubishi rally autó vezetés
 • VIP Subaru és Mitsubishi rally autó vezetés
 • VIP Subaru és Mitsubishi rally autó vezetés
 • VIP Subaru és Mitsubishi rally autó vezetés
175 000 Ft

A VIP rallyzás előnyei:

Az ünnepelt vezeti az autókat, nem csak körbeviszik a pályán
Télen-nyáron, sárban és hóban is mehet a rally, az időjárás nem befolyásolja a programot
Garantált élmény, amely során négy népszerű rallyautót is vezethet

 • Miért a VIP rallyzást válasszam?

  A rallyzás szerelmeseinek a legjobb választás, 40 kör 4 rallyautóval
  Felülmúlhatatlan élmény, profi csapattal
  A te ajándékod lesz a legérdekesebb, legkülönlegesebb

  Mi vár a résztvevőre?

  Siófok mellett, Ádándon egy ütős kombinációval várjuk a rally vezetés szerelmeseit, dübörögnek a lóerők, füstölnek a kerekek, te pedig egy örökre szóló adrenalin dózist kaphatsz a Subaru és az Evo párosításának köszönhetően!Először egy SUBARU WRX STI-vel élvezheted a vezetés mámorát. A kocsit egy 2500 ccm-es turbo boxer motor teszi bivalyerőssé, amely ennek köszönhetően 300 lóerővel gyorsul 100 km/h-ra 5,2 másodperc alatt.Pazar szlalomok sokasága és vége láthatatlan porfelhő vár téged, a Mitsubishi Lancer Evo IX rally autóval, amelyet egy 2000 ccm-es turbo benzines motor teszi bivalyerőssé, és 330 lóerővel gyorsul 100 km/h-ra 4,9 másodperc alatt.

  Egy lélegzetvételnyi szünetet követően jöhet az "A" csoportos Subaru abban különbözik az első példánytól, hogy ez a járgány egy harcban edződött, versenyeket megjárt Subaru, amely már bizonyított.Ezt a típust nem lehet az utcára engedni, mert pusztításba kezd, így csak a rally pályán engedjük szabadon! Bivalyerős autó, amely manuális, 6 fokozatú sebességváltóval rendelkezik, 330 lóerővel gyorsul 100 km/h-ra 5,5 másodperc alatt.

  Végül de nem utolsó sorban az "A" csoportos Mitsubishi Lancer Evo brutalitását élheted át, de vigyázz mert ez nem gyerekjáték. Ha rutinos, profi rally autóra és hamisíthatatlan verseny-érzésre vágysz, akkor nem fogsz csalódni! A járgányt egy 2000 ccm-es turbo benzines motor teszi bivalyerőssé, amely 330 lóerővel gyorsul 100 km/h-ra 4,9 másodperc alatt.Egy kilométer hosszú versenypályán hasíthatsz aszfalton és murván, 40 körön keresztül! 10-10 kört tehetsz meg a négy autóval, instruktorunk társaságában, aki hasznos szakmai tanácsokkal lát el, ha egyáltalán szükséged van rá. 1 km-es körök és vegyesen föld és beton burkolat vár rád. A vezetésre hétvégén, szombaton és vasárnap van lehetőség.

  A csomag része egy egyedi, elegáns fa dobozos utalvány, mely tartalmaz egy pendrive-ot a programról, illetve egy minőségi kubai cohiba szivart, és egy szivarvágót az ünnepléshez!

 • Program helyszíne-
  Ádánd
Webáruház készítés