Termék részletek


Zipline Szlovéniában

Zipline Szlovéniában
 • Zipline Szlovéniában
 • Zipline Szlovéniában
 • Zipline Szlovéniában
35 000 Ft

Csússz végig Közép-Európa legnagyobb ZIPline pályáján!

 • Szlovéniában, a Kanin hegy oldalában kiépített drótkötélpályán 1200 m magasban csúszhattok egyik hegygerincről a másikra. A pálya 5 szakaszból áll, egy csúszás hossza átlagosan 600 m. Az izgalom és a felejthetetlen élmény mellé gyönyörű panoráma is társul, hiszen a magasból szépen rálátni a kanyargó Soca folyóra.

  1200 m magasban a fák fölött lábat lógatni elég felszabadító érzés, adrenalin függőknek kötelező!!

  A helyszínre terepjárókkal és egy katonai szállító járművel érkeztek a boveci központból. Ezt követően egy rövid eligazítás és gyakorlati oktatás veszi kezdetét, majd pedig indul a csúszás.

  A programhoz zárt cipő szükséges, minden további felszerelést a helyszínen biztosítanak.

  A nap további részében igény szerint lehetőség van Rafting, Tubing, Hydrospeed és Canyoning programokra is. Ezek mind csomagon felül rendelhetők.

  Fontos információk:

  A ZIPline programra Szlovéniában, Bovecben van lehetőség, Budapesttől 650 km-re (de nagyon megéri az utazás :) ). A résztvevők saját maguk oldják meg az odautazást. Szállásfoglalásban természetesen tudunk segíteni, az általunk elérhető szállás költsége: 25 Euro / éjszaka / fő.

  Az időpont egyeztetést a kiszemelt dátum előtt minimum 1 héttel érdemes megtenni ügyfélszolgálatunkon keresztül.

  A programot nagyban befolyásolja az időjárás, ezért fenntartjuk az élmény elhalasztásának a jogát, természetesen a résztvevők biztonságának érdekében. Erről a program napján egyeztetnek kollégáink a résztvevőkkel.

 • Program helyszíne-
  Szlovénia
Webáruház készítés