Új jelszó kérése
Termék részletek


Ferrari F430 F1 vezetés a DRX-ringen

Ferrari F430 F1 vezetés a DRX-ringen
 • Ferrari F430 F1 vezetés a DRX-ringen
 • Ferrari F430 F1 vezetés a DRX-ringen
 • Ferrari F430 F1 vezetés a DRX-ringen
39 900 Ft39900

A pasikat (és a bevállalósabb csajokat) 2 dolog hajtja az autóversenyzés felé: a vezetés élménye a technikai oldalról és a sebesség mámora!

 • Márpedig egy Ferrari F430 F1 mind a kettőt meg tudja adni, pláne a Hungaroringen! Ahol van lehetőség tövig nyomni a gázpedált, és kellően izgalmasak a kanyarkombinációk, hogy a technikai oldalát is kisajtolják egy ilyen őrülten dögös és bivaly erős sportkocsinak.
  Ezt a programot azoknak találtuk ki, akiket lenyűgöz ennek a legendás vörös csődörnek az ereje. Ahogyan ez az 490 lóerős dög a kagylóülésbe présel egyszerűen leírhatatlan érzés. Eláll a lélegzeted, és nem tudsz másra gondolni, csak arra, hogy MÉG!
  Gyorsabban, hangosabban, tovább!

  Vezetés helyszíne
  A vezetési élmény helyszíne a nagy sebességű DRX Ring!
  A Meglepkék DRX Ring pályavezetése a kiskunlacházi reptéren lett kialakítva, ahol széles aszfalt felület biztosítja a biztonságos száguldozást az ajándékozottnak. A kiskunlacházi reptér, és a DRX Ring Budapesttől 35 km-re helyezkedik el, az M0-ás Dunaharaszti lehajtójától 20 km-re!
  A DRX Ring hossza 2 km, több ezer négyzetméteres egybefüggő betonos pálya, melynek része egy nagy sebességű egyenes szakasz, ahol a sofőr tudásától függően akár 200 km/h-ra is fel tud gyorsulni az autós élményajándékával!
  A Meglepkék DRX Ring azért is lett a kiskunlacházi reptérre kialakítva, mert más, kisebb versenypályákkal ellentétben itt ténylegesen oda tud lépni a versenyautónak a résztvevő, így biztonságosan és maximálisan ki tudja használni a születésnapi, névnapi, karácsonyi ajándékot!

  Ismerd meg testközelből is ezt az olasz ördögöt, fotózkodj vele, nyomd tövig a gázt a legkiválóbb hazai pályán, szorítsd a versenykormányt, olvadj egyé az aszfalttal, miközben profi instruktorunk segít, hogy mindent erőt kipréselj belőle, amit csak lehetséges!
  Élvezd, ahogy a V8-as motor csak Neked duruzsol 2, 3 vagy akár 8 teljes körön át!
  … vagy lepd meg ennek a fenevadnak a zabolájával:
  életed párját, Ferrari rajongó apukádat, a legjobb barátod, aki él-hal az autóversenyzésért, vagy éppen a saját gyermeked!
  Imába fogja foglalni érte a nevedet, még hosszú évek múltán is, hiszen egy ilyen járgány testközelből sokkal döbbenetesebb, mint a TV képernyőjén…

  Ha Te magad szeretnéd kipróbálni:
  Biztosíthatlak, hogy a Ferrari F430 F1 az erejével és megjelenésével is el fog varázsolni.
  A gyorsasága és a kezelhetősége a bivalyerős motornak, a szekvenciális váltónak, és a professzionális felfüggesztésének köszönhető, amit az aerodinamikailag kimaxolt alumínium- carbon kevlár karosszéria tesz igazán stabillá.
  A Hungaroring a technikai sportok szerelmeseinek Mekkája, vezetni rajta valódi megtiszteltetés és kihívás: a technikás kanyarkombinációk, a féktávok, az őrült végsebesség, a hatalmas G erők, amelyek először bele préselnek, majd szinte kiszakítanak a 6 pontos biztonsági övvel védett kagylóülésből. Olyan lélegzetelállító vezetési élményt ad, amit a közutakon, egy normál autó még csak megközelíteni sem tud!
  Profi instruktorunk segít az anyósülésről, hogy a legtöbbet hozd ki a Ferrariból.
  Te uralhatod ennek a vörös csodának a versenykormányát.

  Ha a párodnak, vagy valaki hozzád közelállónak keresed a tökéletes meglepetést:
  Ezzel az ajándékkal biztosan el fogod varázsolni, és évek múlva is büszkén meséli majd az ismerőseinek, hogy milyen csodás lehetőséget kapott Tőled! Biztonságos mégis igazán extrém élmény lesz a megajándékozott számára a száguldás a Hungaroringen, ahol eddig csak a tribünről vagy a paddockban csodálhatta meg a motorsportot.
  Te teszed lehetővé, hogy az egyik, ha nem a legszebb versenyautóval hasíthasson a hazai autóssport legnagyobb, leggyorsabb és legnevesebb pályáján. Ilyen különleges élményt nem fog mástól kapni az életében… és neked csupán 2 kattintás megszerezni valóra váltani az álmát! ;)
  Kattints, a megrendelem gombra és irány a pálya!

  Kérdésed van? Írj nekünk e-mailt: info@meglepkek.hu!
  Minden élményajándékunk 10 hónapig érvényes. Ha az ajándékozottnak más program tetszene, gond nélkül átcserélhető.

 • Program helyszíne-
  DRX-ring - Kiskulacháza
Webáruház készítés