Vásárlási feltételek

ÁSZF

A www.elmenyek.hu webáruház böngészésével és igénybe vételével a felhasználó kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta a www.elmenyek.hu weboldal használatára és elérhető szolgáltatásaira vonatkozó általános szerződési feltételeket és az adatkezelési tájékoztatást.

1. Üzemeltető adatai

Cégnév: Extrém Élményajándékok Korlátolt Felelősségű Társaság
Székhely: 1095, Bp. Tinódi Lantos Sebestyén köz 1.
Adószám: 25567838-2-43
Cégjegyzékszám: 01-09-282683
Nyilvántartó cégbíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
Elérhetőség: info@meglepkek.hu
Telefon: 0614433688
Bankszámlaszám: OTP Bank: 11709057-21159398

2. Regisztráció

Vásárlás kizárólag felhasználói regisztrációval lehetséges. A regisztráció előnye, hogy amennyiben legközelebb is szeretne tőlünk rendelni, adatait nem szükséges újonnan megadni, valamint rendelési folyamatát is nyomon követheti.
Kérjük ügyeljen az adatok pontos megadására, hogy a teljesítés/kiszállítás zökkenőmentesen történhessen.

3. Vásárlás

A weboldalunkon szereplő termékek megvásárolhatóak online, vagy személyesen boltunkban (1095 Budapest, Boráros tér 7. Duna Ház I. em., illetve különböző alkalmakkor, eltérő helyeken megtalálható standjainkon).

Weblapunkon árainknál bruttó árak kerülnek megjelenítésre.

A weblapon kínált termékek megvásárlása az egyes termékek oldalán található „megrendelem" gomb megnyomásával kezdhető meg. Ezt követően, a felugró ablakban lehetőség van a vásárlás folytatására, a kosár tartalmának módosítására, illetve a vásárlás befejezésére, a „pénztár" gombra való kattintással.

A vásárlás regisztrációt, vagy ha ez már megtörtént, akkor belépést követően folytatható.

Élményutalványok érvényessége és beváltása

Az ajándékokon azért szerepel lejárati dátum, mert addig érvényesek. A lejárt utalványokat partnereink nem fogadhatják el, ne próbálja meg náluk felhasználni. Mindenképpen a lejárati időn belül használja fel ajándékát. Erre több hónap áll rendelkezésére, ne várja meg az utolsó pillanatot!

4. Fizetési lehetőségek

  • Személyesen irodánkban vagy a szolgáltatás teljesítésekor a helyszínen
  • Postai utánvétellel az ajándék megérkezésekor
    A megrendelt ajándékot elkészítjük, és a megadott címre postázzuk. Átvételkor a csekken szereplő, előre egyeztetett összeget a postásnak kifizeti és azt a posta visszajuttatja cégünkhöz. Utánvételes kiküldés Budapesten és Magyarország egész területén + 1490 Ft.
  • Futárunk szállítja önnek az ajándékot
    Ebben az esetben az ön által megadott címre futárunk viszi ki önnek az ajándékot, melynek költsége Budapesten +2500 Ft, és az ajándék anyagi vonzatát is neki fizetheti.
  • Online bankkártyával
    Bankkártyás fizetés online rendszerünkön keresztül történik a Simple rendszer segítségével Visa, Visa Electron, Master, Maestro, American Express kártyákkal.

5. Szavatosság

A fogyasztói szavatossági igényekre a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény („Ptk.") Hatodik Könyvének XXIV. Fejezetében, illetve a fogyasztó és vállalkozás közötti szerződés keretében eladott dolgokra vonatkozó szavatossági és jótállási igények intézésének eljárási szabályairól szóló 19/2014. (IV. 29.) NGM rendeletben foglaltak az irányadóak.

6. Garancia

A Szolgáltatót termékeire vonatkozóan a polgári törvénykönyv és a 151/2003. Korm. rendelet alapján jótállási kötelezettség terheli, amely azt jelenti, hogy a jótállás időtartama alatt a felelősség alól csak akkor mentesül, ha bizonyítja, hogy a hiba a termék nem rendeltetésszerű használatára vezethető vissza.
A jótállás időtartama (a jótállási idő) a tényleges teljesítéssel, tehát a terméknek az Ügyfél részére történő átadásával, vagy a termék üzembe helyezésével kezdődik.
Tartós fogyasztási cikknek minősülnek az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX.22.) Kormányrendelet mellékletében felsorolt termékek, melyekre a jogszabály egy éves kötelező jótállási időtartalmat ír elő.

7. Árucsere

Ha a megrendelt termék mégsem nyerte el az ajándékozott tetszését, lehetősége van adott értékben egy másik ajándékot választania, vagy magasabb áron fekvő termék/szolgáltatás esetében ráfizetéssel átváltani/cserélni. 8 munkanapon belül vegye fel a kapcsolatot a Webshop ügyfélszolgálattal, közölje az adatokat, amiből a rendelés beazonosítható, illetve hogy milyen terméket mire kíván kicserélni, és munkatársaink ellenőrzik a csere lehetőségét.

8. Online fizetési adattovábbítási nyilatkozat

A weblap böngészésével, használatával a fogyasztó tudomásul veszi, és kifejezetten hozzájárul, hogy a Extrém Élményajándékok Korlátolt Felelősségű Társaság által a http://www.elmenyek.hu, felhasználói adatbázisában tárolt, a vásárlás során megadott személyes adataim átadásra kerüljenek a OTP Mobil Szolgáltató Kft. (székhely: 1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.; cégjegyzékszám: 01-09-174466), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: felhasználónév, vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím. Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.

9. Vegyes rendelkezések

A megrendelt szolgáltatásokat/termékeket a rendelés kedvezményezettje saját felelősségére veszi igénybe.

A jelen Általános Szerződési Feltételekben nem szabályozott kérdésekben Magyarország vonatkozó jogszabályai az irányadóak, így különösen a Ptk. rendelkezései.

Budapest, 2015. január 19.

Webáruház készítés